opinie o jrkancelaria

Wszystko, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
lajka
Posty: 5
Rejestracja: 09 wrz 2019, 23:01

opinie o jrkancelaria

Post autor: lajka »

poszukuję opinii o firmie https://jrkancelaria.pl/ czy ktoś z was korzystał z ich usług i może polecić kogoś konkretnego?

krok po kroku taniec

Awatar użytkownika
bula
Posty: 4
Rejestracja: 23 wrz 2019, 20:33

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: bula »

widzę że to spora kancelaria. Myślę, że najlepiej będzie jak do nich przedzwonisz albo napiszesz.

szampon johnson baby

Awatar użytkownika
mariza
Posty: 22
Rejestracja: 09 wrz 2019, 11:28

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: mariza »

Pamiętaj, że to nie jest tak ze jest 1 prawnik i ogarnia wszystko. Kancelarie to miejsce gdzie pracuje min kilka adwokatów i każdy zna się najlepiej na swojej działce.

Awatar użytkownika
tea
Posty: 13
Rejestracja: 28 wrz 2019, 10:13

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: tea »

Bez wiedzy z jakiego prawa ci potrzebna pomoc ciężko coś doradzić - słyszałam już kiedyś o tej kancelarii i widzę że opinie na google również mają dobre.

art frame

Awatar użytkownika
cudak
Posty: 6
Rejestracja: 13 gru 2019, 15:53

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: cudak »

Ja bym spróbowała, próba nie strzelba a poza tym musisz napisać o jaką sprawę chodzi łatwiej byłoby coś doradzić.

meble na wysoki połysk salon

Awatar użytkownika
leja
Posty: 4
Rejestracja: 20 paź 2019, 8:26

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: leja »

Kancelaria z historią i ugruntowaną pozycją na rynku z tego co widzę - myślę, że warto.

Awatar użytkownika
szyman
Posty: 7
Rejestracja: 27 lip 2019, 17:54

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: szyman »

Nie wiadomo na czym polega problem więc trudno co konkretnego doradzić. W każdym razie szukaj prawnika który będzie się specjalizował w dziedzinie której dotyczy sprawa. Nie ukrywam, że mam problem z kredytem frankowym i szukałem kancelarii, która specjalizuje się w sprawach przeciwko podmiotom rynku finansowego. Szukałem i znalazłem krakowską kancelarię prosperitas. Na początek miłe zaskoczenie, bo przeanalizowano moją umowę z bankiem za darmo. Potem było już tylko lepiej. Bardzo konkretne spotkanie, realna ocena faktów i plan działania. Pozew jest już w sądzie i czeka na swój czas.

https://nzozrevita.pl/blog/reumatoidalne-zapalenie-stawow-rzs-przyczyny-objawy-leczenie-profilaktyka

Awatar użytkownika
redaktor
Posty: 196
Rejestracja: 30 cze 2020, 22:15

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: redaktor »

Ciężko jest mi wyrazić opinie o kancelarii adwokackiej której po prostu nie znam. Jednak ja jestem zdania, że wszyscy prawnicy w naszym kraju mają predyspozycje do tego, aby skutecznie działać. Ja również jakiś czas temu natknąłem się na wpis https://www.prawowity.pl/aktualnosci/18 ... czniczych/ i jestem pod wrażeniem, że podmioty lecznicze mają również możliwość skutecznej porady prawnej.

https://mirapolnext.pl/dron-latajacy-dji-phantom-3-advanced-kamera-p-7550.html

Roger8247

Re: opinie o jrkancelaria

Post autor: Roger8247 »

Jeśli szukacie sprawdzonego i dobrego prawnika, to zdecydowanie powinniście zgłosić się do tej kancelarii: https://www.kancelariasobota.pl/. Wybitni specjaliści w swojej dziedzinie. Bardzo rzetelni, indywidualnie podchodzą do każdej sprawy i dokładnie ją badają, weryfikują. Ogromna wiedza i doświadczenie. Polecam!

zatkane ucho katarem

ODPOWIEDZ